A HUNOR Vendégház célja, hogy ha csak egy rövid időre is, figyeljetek egymásra, önmagatokra.....  Halljátok meg a szívetek szavát...  érezzétek jól egymást...:)

A Vendégház a zöldövezetben, közvetlenül erdővel körülölelve a Hotel Hunor és a Zemplén Kalandpark szomszédságában helyezkedik el.

A Vendégház két azonos felszereltségű különálló egységből áll, melyek igény szerint egybenyithatóak.

Egy igazán különleges, kizárólag 2 fős, felnőttbarát szállás, kisállat- és gyermekmentes övezet. Feltöltődésre, elvonulásra, igazi kikapcsolódásra vágyó pároknak.

A  földszinten  hatalmas nappali egy ledes megvilágítású usb-s bőrkanapéval, nagy méretű tv-vel,   amerikai típusú, mindennel felszerelt konyha - hatalmas jégadagolós hűtővel, zuhanyzós fürdőszoba  szolgálja  kényelmeteket. 


A kisteraszra kiülve hallgathatjátok az éjszaka neszeit..., vagy csak élvezhetitek egymás társaságát. 


.

Az emeleten egy nagy méretű franciaágy, infraszauna, egy kétszemélyes ledes hidromasszázs kád, extra nagy síkképernyős tv és zuhanyzós fürdőszoba található.Ha főznél a párodnak kényeztetésképpen, mindent megtalálsz hozzá a konyhában. Igényeid szerint a hűtőt is megtöltjük alapanyagokkal...

Ha mégis inkább az édes semmittevést választanátok a Hotel Hunor éttermében lehetőség van étkezésekre ( reggeli, ebéd, vacsora...).

Érdeklődés /  foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.